Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Country, city
don't forget your do's & dont's, fantasies ...
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

20160210_007L2.jpg

Home

 
Ik, Dominatrix Lisa ben een superieure vrouw in alle aspecten. Ik geniet er van je op het verkeerde pad te brengen je te verrassen met eerder ongekend genot. Vind je vanilla maar saai en ben je op zoek naar dat beetje extra pit in je leven? Maak je geest vrij en geef je aan mij over.

Ik verlang je absolute toewijding en vertrouwen en in ruil krijg je een reden tot bestaan een rijk leven onder mijn bescherming. Twijfel dus niet langer en start vandaag je pad naar verlichting.
— Dominatrix Lisa
 

Wat kan je verwachten:

Ik heb een ongetemperde nieuwsgierigheid en heb me dan ook uitgebreid ingeleerd in alle facetten van het BDSM spel. Weinig fantasie kan me nog verbazen dus vertel je diepste verlangen en laat mij op mijn manier je droom werkelijkheid worden.

Ervaring is niet noodzakelijk, ik geniet er van een onbeschreven boek in handen te krijgen. Langzaam zal ik je alle vormen van het BDSM spel laten verkennen en natuurlijk je ondertussen helemaal naar mijn wensen vormen.

Ik ben een Dominatrix geen escort, hoewel ons spel sexy en intens kan zijn is elke vorm van intiem contact met mij niet mogelijk.


More exclusive content on:


Twitter Feed