Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Country, city
don't forget your do's & dont's, fantasies ...
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

20160210_001L.jpg

Over mij

Van origine ben ik Turks maar opgegroeid in Duitsland en ondertussen al jaren woonachtig in Vlaanderen. Als internationale Meesteres ken ik behoorlijk wat talen. Je kan mij in het Nederlands, Duits of Engels aanspreken en met wat beperkingen ook in het Spaans of Italiaans.

De afgelopen jaren heb ben ik vaak in het Midden Oosten en geniet van de rijkdom die de Arabische cultuur te bieden heeft. Ik heb slaven in alle steden die ik bezoek zoals ook Londen en Amsterdam.

Je kan mij als een aardige petite omschrijven maar ik heb het volledig palet van emoties. Ik ben gemeen en veeleisend maar ook lief en luisterend als het nodig is. Deze veelzijdigheid maak mij de ideale dominatrix iemand die steed meer van je verlangd en er niet van schrik je te straffen als het nodig is. Maar ook iemand die er voor je is als je liefde en geborgenheid nodig hebt.

Je zal zien als je mij in je leven laat en je door mij laat leiden dat je stabieler en gelukkiger zal zijn.

Ik wil geen opsomming geven van de vele mogelijkheden die ik als Meesteres te bieden heb. Maar enkele scenario's waar ik echt van kan genieten.


Mijn belangrijkste fetish is Latex. Ik heb een ruimte collectie aan prachtige latex outfits en ben altijd op zoek om deze uit te breiden. Ik geniet er van je vast te binden. Je helemaal hulpeloos te hebben en je dan langzaam te teasen in mijn mooiste latex outfits. Ik wil het verlangen en lust in je ogen zien. Weten dat je er alles voorover hebt om mij alleen maar aan te mogen raken.

In de laatste jaren ben ik mij gaan specialiseren in Shibari, de Japans kunst van touwbondage. Voor een Shibari sessie neem ik mijn tijd. Met een wat rustgevende muziek begin ik te knopen. Langzaam breng ik een symetrische laag van touw aan. Je voelt de spanning van het touw en beseft dat je geen kant meer op kan. Je moet mij vertrouwen, heel even twijfel je maar dan laat je het gaan en geef je jezelf volledig over aan de touwen aan jouw Meesteres.

Ik heb een passie voor strap-ons. Mijn collectie groeit bijna maandelijks met steeds groter wordende dildo’s. Het is het meest intieme moment tussen mij en mijn slaven. Wanneer ik langzaam mijn dildo diep bij je binnen duw. Ik zie de angst maar ook het verlangen in je ogen en geniet met volle teugen van deze powerexchange. Wil je het nog intiemer dan ga ik met mijn hele hand diep in je maak een vuist en neuk je hard. Het is het meest verslavend bdsm spel die ik ken en ik wil altijd meer.