Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Country, city
don't forget your do's & dont's, fantasies ...
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blog

NL version

Dominatrix Lisa

Meesteres Lisa was een tijdje moeilijker bereikbaar, bleek dat ze af en toe enkele rustdagen had ingelast. Dat mag ook wel, voor een Meesteres die bijna gans het jaar werkt. Maar ik had geluk, Meesteres Lisa was in Antwerpen, en wou wel eens "goed met dat slet haar kontgaatje spelen". Ik had een afspraak vast.
Met een gespoeld kontje, geschoren zakje, en enigszins bijgeknipt goedje, meldde ik me aan. Er zat een buttplug in, zoals gevraagd, net als dat touwtje rond mijn ballen. Ik droeg ook nog een string en een corset, gevuld met twee kleine ballonnetjes met water. Hoewel ik er nog mijn gewone kleren over droeg, voelde ik me toch enorm sletterig. "Mijn boezem" zweepte zachtjes op en neer, en ik probeerde me enorm zacht te bewegen, zodat ze niet zouden opvallen. Stel u voor, een politiecontrole, een ongeval, ... hoe zou dit sletje opvallen ...

Meesteres Lisa opende de deur, ik stapte binnen en de deur ging dicht. Meesteres Lisa draaide zich naar mij en net op het ogenblik dat ik haar wilde begroeten, nam ze mijn schouder vast, en kickte haar knie in mijn kruis. Ik krop ineen en ze duwde me gelijk verder naar de grond. Meesteres Lisa lachte, "Zo, het sletteke weet nog steeds haar plaats, mooi zo, kruip maar mee." Op handen en voeten kroop ik mijn Meesteres achterna. Mijn afgebonden ballen deden mijn maag in elkaar trekken. Ja, mijn plaats en waarde was duidelijk.

Ik mocht mijn Meesteres begroeten. Elke slaaf weet natuurlijk hoe dat moet: de Meesteres stak de hielen van Haar prachtige lakken dijlaarzen, en ik begon die gedwee te likken en reinigen. Langzaam ging ik hoger op. Meesteres Lisa trok me aan mijn haar omhoog en kreeg een harde klets in mijn gezicht, gevolgd door en grote spat spuug in mijn gezicht. "Uitkleden, sletteke, ik wil zien of je je aan mijn wensen hebt gehouden. Anders vlieg je er uit, hé." Ik kleedde me uit, terwijl Meesteres Lisa een snoepje nam, en daar smakelijk op zoog. Ze genoot ervan te zien hoe mijn "vrouwelijke laag" boven kwam.

In mijn blootje stond ik voor haar klaar, handen op de rug. Meesteres Lisa inspecteerde me. Ze trok mij haar achterover, en spuugde in mijn open mond. Ik slikte het door en dankte Haar. Ze keek even in mijn "décolleté", en voelde aan mijn "boezem". "Mooi zo, slet, jij zou beter vrouwelijke hormonen nemen voor een goeie boezem, want die wil je graag, hé." Ze trok mijn slipje opzij, en trok aan het touwtje rond mijn ballen. Nu ja, Ze trok niet echt, Ze sleurde er keihard aan, terwijl Ze strak in mijn gezicht keek. Met het touwtje draaide Ze me om, en inspecteerde de plug in mijn kontje.

"Mooi sletje, je bent erg gehoorzaam tegenwoordig, toch iets dat je goed doet. Nu ga ik je afwerken." Ze duwde me voorover en trok er kordaat de plug uit. Hij zat er al een tijdje aardig in, en dat viel goed mee, maar toen hij er uit ging, moest mijn kontje toch even naar adem snakken. Ze nam een nieuwe plug en duwde die er ruw in. Maar deze voelde anders aan. De meeste plugs zijn dik vanbinnen en nauw voor de sluitspier, deze leek ook nog eens dik aan mijn gaatje. Met een pomp werd de blaas binnenin ietwat opgeblazen, zodat de plug mooi bleef zitten. Blijkbaar zat er een soort ventiel aan, want ze koppelde de blaasbal los en trok mijn slipje omhoog.

Aan de voorkant maakte Ze mijn touwtje los. Toegegeven, het was een schoenveter en die was niet zo enorm strak. Ze nam een lederen touwtje en bond dat rond mijn ballen, ertussen, en rond mijn pietje. Ook vooraan trok Ze mijn slipje omhoog. "Mooi, nu aankleden, op die stoel ligt je outfit klaar." Ik trok twee latex stay-ups aan, iets waarvan Ze weet dat ik er dol op ben als mijn Meesteres ze aan heeft. Vervolgens trok ik het zwarte kleedje over mijn hoofd en over mijn corset. Ik fatsoeneerde jurk, om vervolgens een paar handschoenen aan te trekken, ook latex uiteraard.

Toen ik me naar haar omdraaide, wees Ze omhoog. Daar lag een pruik klaar, lang zwart haar. Ik zette die ook op. Onder de stoel stonden hoge hakken. Ze kende mijn maat nog, zo bleek. Onhandig stond ik op de hoge hakken voor Meesteres Lisa. Ze kwam voor me staan en keurde me. Toen nam Ze make-up en maakte van mijn gezicht een sletje. "Zo, tijd om te zien of dit sletje verkoopt." Ik kreeg verschillende bondagebanden aan mijn enkels, polen en nek. Ze nam me mee en hing mijn polsen aan een takel.

"Klaar, sletteke? Als je hier net zo in de smaak viel als ik denk, dan gooi ik je op mijn Facebookpagina, en ga ik je beginnen verhuren." Oei, een Facebookpagina waar ik nog niet van wist? (Inderdaad, na wat zoeken later die avond, vond ik dat ze er inderdaad eentje heeft: https://www.facebook.com/kinkydevils.nederland.5). Ik kreeg een blinddoek om en hoorde plots hoe de Meesteres tegen iemand sprak: "Kom maar binnen, dan ontdekken jullie wat een echt sletteke is." Ik hoorde voetstappen, kettingen, ... het bloed stroomde door gans mijn lijf, ik voelde me echt als het slettevlees, Zoals Ze me ooit ging omvormen.

"Kijk maar, voel maar, en zie hoe ver dit sletje voor Mij wil gaan. Er komt geen neen uit haar mond als Ik haar vraag een pik te pijpen." De takel ging razendsnel omlaag en Meesteres Lisa duwde me voorover, tegen twee benen aan. "Pijpen, sletteke!" Ik voelde een pik voor me en begon gelijk te pijpen, mijn handen achter me in de lucht. Ik voelde hoe Meesteres Lisa op mijn rug ging zitten. "Een echte slet doet alles voor haar Meesteres, zie je?"

De pik in mijn mond groeide, en genoot, ik voelde haast het bloed kloppen. "Neuk die bek eens, zoals het hoort, niet bang zijn." Meesteres Lisa duwde mijn hoofd hard en ruw over de pik, hij duwde in mijn keel, ik kon amper nog slikken. Gedreven door Meesteres Lisa haar woorden ging ik gewoon door, zo goed als ik kon. Plots voelde ik hoe ze mijn 'jurkje' omhoog tilde. "Zie je dat? Zonder glijmiddel kan daar al iets in, hé, en dat is nog maar het begin ..." Twee handen voelden over mijn kontje, en duwden tegen de plug. Mijn kontje staat redelijk gevoelig, maar dit voelt zacht en aangenaam. Meesteres Lisa staat recht. Ze loopt rond, ik voel hoe ze speelt met de plug in mijn kontje.

"Kijk nu maar eens, hé." Plots voel ik hoe Ze bruut de plug oppompt. Mijn kontje rekt aardig op, ik voel de spanning stijgen en probeer me zo goed mogelijk te houden. Oh, dit voelt goed, maar wordt intens. Ik wil me niet laten kennen als Haar sletje en probeer me stil te houden en verder te pijpen. Ze laat de lucht ontsnappen en pompt opnieuw op, keer op keer, telkens wat verder. "Dit wil ik kunnen, sletjes, zonder gejank. Niet zoals jullie. Komaan, wisselen!" De twee mannen verwisselen van plaats. Ik krijg mijn tweede pik in mijn mondje, dit is duidelijk een kleiner exemplaar, maar wel al behoorlijk geil. De andere hoor ik nu op iets zuigen, vast een dildo. Intussen werkt Meesteres Lisa verder aan mijn kontje.

Plots haalt ze de plug er uit, en duwt er een dildo in. Wow, dit is een grote!! Ik laat me even kennen en kreun. Meesteres knijpt keihard in mijn ballen en schreeuwt: "Stil slet, ken je plaats!" Ze duwt rustig door, en met een plof lijkt de dildo naar binnen te wippen. Ze andere slaaf zit naast Haar en ik hoor Meesteres Lisa hem bevelen op zijn piemel hard te houden. Als de dildo rustig een tijdje heen en weer bewogen heeft, haalt Ze hem er uit.

"Zo, slaafjes, dit sletteke mag wel eens voelen wat jullie in huis hebben. Jij neukt haar kontje, en jij neukt haar bek. Diegene die laatst klaar komt, krijgt slaag!" De man komt achter me kruipen en duwt zijn pik naar binnen. Door de grote dildo's glijdt zijn pik rustig en vlot binnen. Hij begint zacht te stoten. Meesteres Lisa wil meer actie en gebiedt hem het tempo op te drijven en dieper te gaan. De andere neemt mijn hoofd en begint me diep te keelneuken. Hij is duidelijk bang van de spanking want hij drijft het tempo goed op.

Meesteres Lisa fluistert in mijn oor: "Zalig, hé, sletteke? Je voorvocht verraadt hoeveel je hier van houdt. Ik ga je echt als een slet laten verkrachten. Ik organiseer een gangbang met grote pikken voor je. En je gaat niet naar huis vooraleer je vol zaad hangt, en je kont een hand aan kan. Als ik je zie genieten hier, dan vind ik dat ik wel de eer moet krijgen mijn hand in je te stoppen...!"

Ik voel mijn eigen pik inderdaad keihard worden en voel hoe nat hij is. De andere slaven hebben niks gehoord, maar zij beuken op me door om te kunnen klaarkomen. Plots voel ik hoe de pik in mijn mond klaar komt. De pik zit nu echt diep in mijn mond geduwd, en Meesteres Lisa duwt mijn hoofd tegen 'm aan. Enkele seconden later komt de slaaf in mijn kontje ook klaar.

"Zo, meekomen, allebei, met jullie ga Ik straks verder. Eerst dat sletteke aanpakken." Meesteres Lisa haalt de takel omhoog. Als ik op mijn voeten staat, neemt ze een zuigmachine en plaatst die op mijn pik. Langzaam zuigt ze er alle lucht uit. Daarna bindt ze er een vibrator aan vast en laat die zachtjes trillen. Ze stopt plug in mijn kontje en komt voor me staan. Ze neemt de blinddoek af. Voor me speelt nu een TV. Ik zie mezelf op TV. Ik zie er geil uit, maar je zou voor minder. Mijn slipje hangt net boven mijn knieën. Meesteres Lisa drijft met een afstandsbediening het tempo van de dildo op, terwijl Ze vanop een stoel naar me kijkt. Het geile zicht doet me klaarkomen, zonder handen, zonder aanraking, enkel in een penispomp met een vibrator.

Ik hang neer aan de takel, Meesteres Lisa brengt me in een neerwaartse positie, maar laat me zo liggen. Na vijf minuten blijft mijn pik nog steeds alert. Meesteres Lisa geeft de ene slaaf zijn spanking, terwijl ze allebei zien hoe ik een tweede keer klaar kom ...

Na het opfrissen geeft Meesteres Lisa me te kennen dat hetgeen ze in mijn oor fluisterde binnenkort aan de beurt komt, en die foto's wil ze op haar Facebookpagina zetten. Ik geef Haar te kennen dat het voor mij de grootste eer lijkt om op haar pagina te mogen staan als haar sletje. Na Haar gouden vocht over me voelen vloeien tijdens Haar sessies, uiteraard.