Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Country, city
don't forget your do's & dont's, fantasies ...
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blog

Bdsm party...

Dominatrix Lisa


Het was al even geleden dat ik nog iets liet horen van mijn ervaringen met Meesteres Lisa, maar dit wou ik al een tijdje neerpennen... Het is iets waar ik regelmatig aan terug denk, zeker als ik haar aankondigingen op klapjes of kinky lees.

Bi-slave party

Meesteres Lisa geeft me regelmatig sessies op afstand: mijn leven is het laatste jaar veel drukker geworden door mijn werk, waardoor bij Haar langs gaan soms moeilijk in te plannen is. Meesteres Lisa weet echter hoe Ze me op elk moment als Haar sletteke kan doen voelen. Dankzij de moderne technologie kan Ze perfect alles zien, horen en bevelen. Maar niks gaat boven een real life sessie, uiteraard.

Ik stond voor mijn spiegel, mijn ballen afgebonden tot ze paars zagen, een buttplug tot het maximum opgepompt in mijn kontje, ruim een dozijn wasknijpers op mijn zakje. De Meesteres genoot er van mij steeds verder te drijven, elke keer een pompje meer. De wasknijpers wou Ze zo lang mogelijk er op zien. Ik volgde gedwee elk bevel op. Ze stuurde me enkele van haar eigen foto's en filmpjes door, die Ze gemaakt had tijdens onze eerdere sessies. Ik wist dat Ze die vaak gebruikt om me te verhuren aan andere Meesteressen of slaven die er een extra slet bij willen. Een gedachte die me elke keer bloedgeil maakt ...

En net als ik bloedgeil stond, vroeg Meesteres Lisa wanneer ik terug in Amsterdam zou zijn. Ik verklapte dat ik binnen veertien dagen er terug twee dagen heen moest. "Zo, sletteke, ideaal voor een feestje. Waar logeer je, dan ga regel Ik wel alles ..." Slik, ik ken die feestjes van de Meesteres maar al te goed. Ik ben er dol op, maar ze kunnen wel vermoeiend zijn. Mijn pietje had het ook in de snot en stond onmiddellijk alert en met een feestneus op.

"Ha, je pieteke heeft er al zin in, slet! Nou, giet er maar koud water over, Ik wil dat je twee weken niet klaar komt!" Oei, dit worden twee lastige weken, bedacht ik bij mezelf, maar ik gehoorzaamde. De Meesteres wou dat ik elke dag een krant kocht, en een foto trok van mezelf, met een opgeblazen plug in mijn kontje, en de krant van die dag op de foto. Zo wist Ze dat ik mijn kontgaatje goed oefende, zonder te zeuren met de foto's.

Gedwee gehoorzaamde ik en deed ik wat Meesteres Lisa vroeg. Ik kocht de krant, smeerde mijn kontgaatje in en pompte de plug aardig op. De Meesteres was tevreden met mijn foto's die ik stuurde. Na de foto liep ik meestal nog een half uur rond in huis, met de plug in, een boxer aan en alles mooi in de boxer gestopt. Zo kon ik oefenen, want Meesteres Lisa kennende zou het nodig kunnen zijn.

De dag voor mijn vertrek bevestigde ik de Meesteres waar ik logeerde. Ik mocht niet meer oefenen, en Ze vroeg nog enkele foto's van mijn kontgaatje, mijn pik, mijn balzak en mijn mond. Ik leek het eerst raar te vinden, maar toen wist ik wat Ze zou willen doen met die foto's ... Ze zou vast extra klanten willen uitnodigen voor dit sletje, en dit was ideaal voor mijn "advertenties".

Het was een lange rit naar Amsterdam. Drie uur rijden, met gedachten aan mijn werk, maar eigenljk vooral aan Meesteres Lisa. Mensen die mijn eerdere bezoeken aan Haar gelezen hebben, weten vast wel hoe Ze met me om gaat... Aangekomen in het hotel meldde ik me aan aan de receptie. Mijn auto werd voor me geparkeerd, en ik begaf me naar mijn kamer. Er lag een doos op mijn bed, en niet zo een kleintje. Er zat een kaartje bij waarop geschreven stond: "Aanmelden bij aankomst". Dit kwam vast niet van mijn werkgever, dus ik stuurde een sms'je naar Meesteres Lisa: "Slaaf is er net, Meesteres." Enkele ogenblikken later krijg ik mijn opdracht terug.

"Slet, douchen, binnen en buiten, en dan alles uit de doos gebruiken. Maak je Meesteres nu eindelijk eens fier, en zorg dat je er klaar voor bent. SMS me om zes uur als je klaar bent." Ik besloot niet gelijk in de doos te kijken, maar mezelf eerst gans te wassen. Ik nam uitgebreid de tijd om me te douchen, te spoelen, extra te scheren. Naakt stapte ik op het bed toe, trok de cadeauverpakking open en keek even verbaasd naar de inhoud. Ik zag een plug met meerdere bolvormige delen, een zwarte latexjurk, zwarte latex stayups, een bruine pruik, en zwarte naaldhakken. Wat was de Meesteres van plan?! Ik had me wel voorbereid dat ik een plug zou moeten dragen, maar dit? Oké, ze zou vast in de hotelkamer enkele extra slaven uitgenodigd hebben.

Toen ik opgekleed was, ontdekte ik een tasje in de doos. Er zat een kaartje in en daarop stond te lezen: "Maak je mooi, slet, we gaan uit vannacht, en jij gaat je outfit terug verdienen." Oh nee, moest ik hiermee naar buiten? Jezus, dat had ik niet bepaald in gedachten met een 'feestje'. Ik probeerde stuntelig wat make-up aan te brengen. Terwijl ik nog mijn lippen deed, werd er op de deur geklopt. Ik haastte me naar de deur en deed open. Meesteres Lisa stond er, in een prachtig kleed. Meesteres Lisa haar prachtige figuur werd er nog meer door in de verf gezet. 'A Killer Body', indeed. Ik liet mijn Meesteres gedwee binnen en boog mijn hoofd voor haar. Meesteres Lisa zette zich op het bed. "Zo, sletteke, je ziet er goed uit, lekker hoerig. Loop eens mooi rond voor me." Dankzij de vele trainingen die ik al kreeg van de Meesteres liep ik vlot heen en weer. Mijn Meesteres was tevreden.

Ze stond op, opende haar handtas en haalde er een halsband uit. De Meesteres bond de halsband mooi rond mijn hals, haakte er een ketting aan vast en keek me aan. "Klaar, sletje?" Ze nam haar handtas en trok me mee. Ze liep de gang op en trok me mee. Ik stond angsten uit: ging ze me zo meenemen doorheen gans het hotel? Maar ze nam me mee langs een zijtrap. We stapten de zijdeur buiten en er stond een auto te wachten. Ze trok de deur open en we stapten in. Een chauffeur vooraan, Meesteres Lisa links, ik in het midden. De plug in mijn kont was zo voelbaar en maakte het niet eenvoudig rustig te blijven zitten. Ik had geen idee waar we heen gingen, maar eens aangekomen, glimlachte Meesteres Lisa naar me en zei: "Klaar? Je bent nu van ons, en ik ga geen genade meer met je hebben."

De deur ging open en Ze trok me ruw aan de ketting naar buiten. Ik probeerde me te haasten om haar te volgen, maar haar lange benen gingen heel wat sneller dan ik kon volgen. Een deur ging open en ik kwam in een grote studio terecht. Ik werd verder getrokken naar een kamertje, een klein hokje eerder, 1 vierkante meter. Er was een groot raam. "Zo, probeer nog maar extra klanten te trekken." En de deur ging op slot. het raam gaf uit in een soort gang, alles baadde in rood licht. Er kwamen af en toe mannen voorbij die me keuren, sommige lachten, andere stopten en bleven kijken. Een groepje van vijf mannen, kleerkasten, bleven kijken. Eentje deed teken dat ik wat moest dansen en draaien. Beschaamd draaide ik rond en bewoog voorzichtig wat heen en weer. Ik keek terug naar hen en probeerde over hen heen te kijken. Ze zetten een stap terug en klopten aan een deur. Kwamen ze binnen??

Enkele ogenblikken later ging de deur open en trok Meesteres Lisa me binnen. "Werk aan de winkel, slet!" Ik zag niemand staan maar werd naar een andere ruimte mee getrokken. Meesteres Lisa keek me aan en zei: "Maak me fier, jij hoertje, je gaat hier volop werk hebben. Je gaat elke kerel plezieren, blij maken, en ze hebben beloofd geen genade te kennen. Begrepen?!" Ik antwoordde te traag en kreeg gelijk enkele slagen in mijn gezicht. Meesteres liet me op mijn knieën gaan zitten. Ze bond mijn handen met polsbanden aan elkaar. Ze nam een beugel en stopte die in mijn mond. Toen Ze die open kneep, ging mijn mond steeds verder open. Dit vond ik altijd al een geile toy, en dat wist Ze. Ze klikte alles vast en riep de mannen binnen. Compleet naakt kwamen ze binnen. Mijn god, wat zagen ze er groots uit! "Geen genade, schattekes." Eentje kwam naar me toe, trok mijn hoofd achterover en duwde zijn pik in mijn mond. Wow, dit was geen penis, maar leek wel een brandweerslang. Hij duwde in één keer door tot tegen mijn keel, en ik kon niks bewegen met mijn mond. Ik deed mijn best niet te kokhalzen en dat maakte hem nog geiler en hij begon mijn keel te neuken.

Een tweede kwam achter me staan en duwde ruw mijn benen open. Mijn latexjurk had spande en ik voelde hoe alles trok. Hij begon tegen mijn ballen te stampen. Plots zag hij het handvat van mijn plug en schoot in de lach. Zijn voet duwde de plug ruw dieper. Meesteres Lisa zag het en zei: "Laten zitten, ik alleen mag die uithalen." Steeds meer stijve pikken verschenen voor mijn hoofd. Ik moest beginnen aan lullen trekken, terwijl mijn keel om beurten door iemand geneukt werd. Ik voelde me bloedgeil door de mishandeling van die kerels, maar wilde vooral mijn Meesteres fier maken.

Plots kwam Meesteres Lisa en liet de mannen stoppen. Ze trok me omhoog en veegde het talrijke speeksel over mijn hoofd heen. Alle make-up liep open en de tranen die ik kreeg van het kokhalzen hadden mijn mascara doen uitlopen. Ze glimlachte en duwde me ruw de kamer door. Ik moest over een soort bok gaan liggen, en mijn benen werden op twee steunen gezet, waardoor ze wijd open lagen. Twee mannen bonden me vast aan mijn benen en buik. Er werd een soort schandblok dichterbij gebracht. Een plank met drie gaten schoof langzaam naar beneden tussen twee rails en werd open geklapt. Mijn hoofd en handen werden er in geplaatst. Intussen trok Meesteres Lisa enkele foto's. Plots kreeg ik een iPad voor me te zien. Meesteres Lisa had via Skype contact genomen met een andere Meesteres. Die kreeg via de camera mij te zien en lachte luidop. Ik hoorde hoe Meesteres Lisa rond me liep met de cam en de goedkeuring kreeg.

Ik hoorde de andere Meesteres vragen wat ze met mij ging doen, en Meesteres Lisa antwoordde: "Melken, non-stop." De andere Meesteres lachtte luidop en feliciteerde mijn Meesteres met haar idee. Mmm melken? Mij lekker aftrekken? Zo lief kende ik Haar nog nooit? Plots kwam ze af met een karretje, ik kon enkel de wieltjes horen, maar wist niet wat ze mee had. Een fuckmachine? "Schattekes, dit sletje heeft twee weken niet mogen klaarkomen. Dus daar zit heel wat zaad in dat ik er uit wil halen. Doe jullie zin, terwijl ik 'm melk. En hij moet compleet droog komen te staan!!" Waw, dat klonk lekker, genomen worden door kerels terwijl ik werd afgetrokken door de Meesteres. Maar dat was teveel gedroomd. Ik hoorde een soort zuiger in gang schieten. Er werd iets over mijn pieteke geschoven dat plots mijn ganse pikje naar binnen zoog. Het zoog een drietal keer en stopte. Ik voelde hoe de Meesteres iets rond de buis schoof. Zachtjes begon dit te trillen, en dat voelde goed. De zuiger schoot terug in gang, en ik voelde hoe mijn pietje met tussenpozen opgezogen werd.

"Zo, sletteke, dit wordt een lange nacht. Deze machine stopt niet zolang er mannen zijn. Ik wil al je zaad voor mij." Dus ik werd gezogen door een melkmachine, als een koe! Meesteres Lisa liep rond en zei tegen een kerel: "klaar?" Met een geweldige ruk trok Meesteres Lisa de plug er uit. Ik wilde het uitschreeuwen maar een van de mannen duwde zijn paal in mijn bek en begon mijn keel te neuken. Een andere duwde zonder genade in één keer zijn grootse paal in mijn nauwe gaatje. Wow, hiervoor was dat oefenen inderdaad nodig, dat is duidelijk! Ruw werd ik genomen. Mijn sluitspier zag af met de grote pik, het speeksel liep uit mijn mond terwijl de ene na de andere pik er in ging Een kerel duwde heel diep en schreeuwde tegen me: "Harder afzuigen, slet!! Gore hoer! Sneller" De pik die in mijn kontje gaat plots heel snel en ik voel het zaad in mijn kontgaatje spuiten. De man kwam intens diep klaar en ook mijn pik spoot diep in de koker. Ik hoop dat het toestel even stopt, maar helaas.

Meesteres Lisa komt naast me staan en bukt zich. Ze fluistert in mijn oor "Jij sletje, zoveel zaad zag ik nog nooit bij je. Maar we gaan door tot die ballen nog amper garnalen zijn. En er evenveel zaad in je kontje zit als er in mijn melkmachine. Doorgaan kerels!" De volgende kerel kwam achter me staan en neukte me door, doorheen het zaad van zijn vriend. Ik voelde mijn mondhoeken afzien van al die palen, soms twee tegelijk. Meesteres Lisa trok mijn mondhoeken open terwijl er eentje doorbeukte. Ik voelde mezelf opnieuw haast spuiten en kreeg het terug even lastig. Meesteres Lisa had het in de gaten en verhoogde de snelheid van de machine. Ik kwam terug spuitend klaar en wou toch even bekomen, Maar dat was buiten Meesteres Lisa gerekend. De vibrerende koker op mijn pieteke bleef maar doorzuigen.

Ik hoorde Meesteres Lisa weg stappen en een deur ging open. Er kwamen terug meerdere personen binnen. Meesteres Lisa riep: "Sletteke, we gaan nog een eindje door hé, ik heb er een massa die interesse hebben voor jou. Wat zeg je nu?" "Dank u, Meesteres", zei ik, half zuigend.

Ik kreeg de ene na de andere te verwerken, in mijn mond, mijn kont, .. Intussen zoog de melkmachine mijn lul compleet kapot. Ik kwam klaar, zonder dat er ook nog een deftige druppel zaad uit mijn pieteke kwam. Minstens 12 mannen spoten in mijn gaatje en ik voelde het. Het zaad liep letterlijk uit mijn kontje en mijn mond en gezicht waren vol speeksel. Het was vast al een uur of drie verder, want ik was kapot.

Meesteres Lisa gebood alle mannen op een afstand. Ik werd door twee mannen los gemaakt en recht getrokken. Ze sleurden me mee achter Meesteres Lisa naar een sling. Ik werd er in gelegd, mijn benen met een spreidstang open gesteld. Ik kreeg een maskertje op van Meesteres Lisa, met poppers. "Zo, sletteke, nu ga ik je belonen voor je daden, en mijn eigen genot nemen. De Meesteres kwam voor me staan met een dildo in de vorm van een paardelul. Neen, dit ging vast niet meer gaan. Ze duwde de lul er langzaam in en ik voelde hoe ze me echt oprekte, dit had ik al lang niet meer gevoeld, oh zalig!! De dildo woerd diep geduwd en de sling werd naar beneden gelaten. Een kerel duwde zacht tegen de dildo, en duwde zo mijn gaatje tot het pijnlijke toe open.

Ik keek op en zag Meesteres Lisa met een wandvibrator boven me staan. Ze bukte zich langzaam. "Zo, sletteke, ik ga je wat van mijn goud aan je geven en je nog een laatste keer doen komen." Ze duwde de wandvibrator tegen mijn pieteke, dat niet wist wat het moest doen. De vibraties waren zo intens dat ik het me terug geil bracht. Meesteres Lisa liet haar gouden nector volledig over me stromen. Ik voelde alles zo intens aan en kwam nog een keer schokkend klaar, zonder nog een deftige druppel zaad ...

Meesteres Lisa bracht me terug naar mijn hotel, hielp me wassen en zorgde dat ik veilig kon gaan slapen. Wat voelde dat zalig aan. En Meesteres was tevreden, want daar gaat het om ...